In de corona crisis kwam ik er niet onderuit, ik was (ben) véél vaker thuis dan normaal. Dan staarde die grote lege muur me telkens weer aan. ‘Wat ga jij met mij doen?’. We kunnen eventjes niet onze koffers pakken en vluchten naar het buitenland om het moois van de wereld te ontdekken. Nu moeten we het écht even doen met wat je al hebt gedaan en er thuis van genieten.

Zo begon mijn project in maart, toen de eerste lockdown werd afgekondigd. Ik kroop achter de computer en besloot dan eindelijk eens mijn fotoboeken te gaan maken. Spontaan begon ik ook met het klussen van kledingkasten en het bijschilderen van mijn muren.

Nu is het januari en in welke hoek ik dan ook kijk, ieder detail doet me terug denken aan een verschillende tripjes. Het doet me beseffen dat ik soms een beetje vergeet wat voor mooie dingen ik al heb gedaan, met mooie mensen! Hoe lastig het ook is nergens naar uit te kunnen kijken, dit stelpt de wond een beetje.

reisfoto's verwerken in je woning en interieurIk besloot mijn mokken collectie, waar ik mee begon, dan ook te showen in plaats van weg te stoppen in de kast.

Ik kocht een heel assortiment van Google Home, waaronder de Nest Hub omdat die ook als digitale fotolijst dient. Vanuit iedere ruimte in mijn huis kan ik nu mijn favoriete reis playlist afspelen. Bij Hema bestelde ik nieuwe foto’s (Oh, en van Fotofabriek kreeg ik ze!) en ook Ikea bestormde ik! (Toen het nog kon!)

reisfoto's verwerken in je woning en interieur
Van links naar rechts; lijst uit China, kameel en lamp uit Marokko, matroesjka’s uit Polen.

Hoewel het echt heel moeilijk blijft om door te zetten in deze rare tijd, is er niets fijners dan je thuis als een zo prettig mogelijke plek te maken. Dan kom je écht thuis, na een hamsterrondje bij de supermarkt (niet doen hoor!) en wordt je telkens herinnerd hoe het leven straks weer is. En laten we hopen dat dat snel is!

reisfoto's verwerken in je woning en interieur

Lees ook; 3 x creatief om je reizen nooit meer te vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *