Écht iets van nadia

Hoi, ik ben Nadia

Hoi! Ik ben Nadia en ik ben 32 jaar. Ik woon in het pittoreske Heusden in Noord-Brabant en sinds 2017 schrijf ik op mijn blog Écht iets van Nadia. Voorheen schreef ik alleen over mijn gemaakte reizen, maar toen mijn mentale gezondheid in het bedwing kwam door een burn-out, werd alles een beetje anders.

Het opschrijven van alle gedachtes was voor mij een goed hulpmiddel en ik besloot om ook daarover van alles te delen op Écht iets van Nadia. Niet alleen om een kijkje te geven in mijn hoofd maar ook om anderen te helpen met soortgelijke issues. Uiteindelijk is dit uitgegroeid naar hoe Écht iets van Nadia nu is. Een verzameling van de dingen die écht iets voor mij zijn, zodat ik ze met ju kan delen. Pretpark-tips en reisbestemmingen en de plekken die je écht gezien moet hebben. Daarbij inmiddels ook persoonlijke verhalen over burn-out en diabetes, stress en mindset. In de hoop dat ik jou als lezer kan helpen.

Samenwerken?

Wil je graag een samenwerking met mij aan? Stuur mij een berichtje!

Go to blog