Europa Park staat er vol mee: horeca, horeca en nog eens horeca. Van verse wafels naar pizza, ijsjes, koffie specials en zelfs poffertjes zijn er te verkrijgen.

Daarom een selectie uit het enorme aanbod van Europa Park!

1. FoodLoop

FoodLoop is een enorm uniek concept, want je eten en drinken komt namelijk op je tafel aan via een heuse achtbaan! Hij is speciaal ontwikkelt door Mack en is echt een must do in het park. Er kunnen hier enorme rijen staan vanwege het gelimiteerde aantal plaatsen. Zorg ervoor dat je voor openingstijd klaar staat, zodat je direct een plekje hebt. In de zomer openen ze hun deuren om 11 uur, een perfecte tijd voor een koffie break. Want geloof me, de taartjes en toetjes bij FoodLoop zijn het lekkerst! En ze komen aan in een pan! Hoe vet is dat?!

foodloop in europa park
foodloop in europa park
foodloop in europa park
DSC_3640
DSC_3639
Foodloop
previous arrow
next arrow

2. Flammkuche

Naast dat ze op een toffe plek te verkrijgen zijn, zijn ze ook nog eens om van te watertanden! Heerlijk vers bereide flammkuche met spekjes, ui en creme fraiche. Handjes omhoog als je hier honger van krijgt 😉

eten in Europa park

3. Jack Fire

Dit is niet zomaar een drankje want deze kun je zelf maken. In de indoorhal van arthur staat namelijk een enorme spin en wanneer je daar de speciale munt in doet, komt er uit zijn bek dit groene ‘slijm’. Dat klinkt een beetje vies, maar stiekem is het héél erg lekker. Het benodigde muntje kun je overigens kopen bij het naastgelegen horecapunt. (€2,50)

eten in Europa park

4. Lunch in Ijsland

In het mooie themagebied van ijsland bevindt zich het Kaffi Hús waar ze verschillende verse bagels aanbieden. Vooral die met zalm is heerlijk, maar wil je eens wat anders, kies dan voor de schnitzel bagel. Lekker Duits! En ook de eis kaffee is een aanrader, maar let op: in Duitse is een ijs koffie precies wat je zegt. Ijs met koffie, zonder suiker en met ongezoete slagroom dus.

eten in Europa park

5. Simpel maar lekker; kip met friet

Een heel bijzonder maaltje is het niet, maar wel lekker! Een bord vol frietjes en een halve haan. Voor nog geen tientje zit je aan dit maaltje, uitkijkend over het meertje in Abentuerland.

eten in Europa park

6. No drama lama!

De naam vonden wij al fantastisch, genoeg redenen om zo’n ijsje op te peuzelen in een lange wachtrij. En de smaak is verrassend: cheesecake! Mmm…

eten in Europa park

Nog geen genoeg van alle tips over Europa Park? Ik heb er nog meer!

Lees ook: Europa Park; kamperen onder de achtbanen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *