Kon’nichiwa lezers!

Tja, de titel verraad het al: we gaan naar Tokyo! Effe een opfrisser: dat is in Japan ;).
We hebben nog één pak-zondag en daar vertrekken we richting Schiphol, zo spannend! Je zult misschien al snappen wat de hoofdredenen zijn om hier naartoe te gaan: Disney! Vorig jaar reisden we naar Shanghai en daarvoor naar Orlando. Zo was de traditie geboren om alle parken ter wereld te gaan bezoeken met één park per jaar.

We hebben weer te maken met een heeeeele andere cultuur dan voorgaande reizen. Orlando was in mijn mening vooral veel eten en alles groots en overdreven. China was (sorry) vies maar natuurlijk ook erg indrukwekkend. En als we de verhalen mogen geloven wordt Japan zeer gastvrij en errug netjes. Klinkt als een perfecte reis, toch?!
Nou, dat gaan we de komende weken ondervinden. En dat zal ik ook absoluut gaan delen op mijn blog!

Het is de voorpret die ik altijd zo fijn en leuk vindt, ondanks dat ik stiekem best wel een beetje stress heb gehad. Want één: het is wel weer een flinke reis. En twee: ik ben nou soms eenmaal een kleine doemdenker (Je weet wel, neerstortende vliegtuigen of een verloren creditcard of paspoort). En drie: ik heb heel erg veel gewerkt, waardoor ik moeilijk mijn rust kon pakken voor dit alles.
Maar die gedachten heb ik ergens verweg gestopt door leuke Disney goodies te kopen op Ali, door Netflix films te downloaden en m’n reisboekje alvast te knutselen. Aldus: ik ben er hélemaal klaar voor. De koffer is ingepakt met uiteraard een extra berekende marge voor souvenirs, m’n regenjas maar ook zomerse jurkjes (Japan…veranderlijk). M’n handbagage volgepropt met allerlei pillen (Tja, overal op berekend zijn), de iPad, powerbank, camera… Een hoop, dus!

Ik ben van plan om, zoals ik vaak doe, stories te uploaden op Instagram. Wil je die niet missen? Volg me dan vooral op Instagram via https://www.instagram.com/echtietsvoornadia/.

Sayonara! (Dat is tot ziens in ‘t Japans!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *