Eindelijk is het dan zo ver! Na heel veel maanden voorbereiden, bedenken en maken is het moment eindelijk daar dat mijn webshop online is. Het heeft eventjes geduurd, want ik wilde alles perse zelf doen.

Een proces van het aankopen van een nieuwe website en die helemaal zelf opbouwen en invullen en daarnaast het inkopen van t-shirts, een snijplotter en een drukpers. En nu mag ik eindelijk mijn creaties verkopen aan jou.

De t-shirts zie ik heb ontworpen hebben allemaal een link met wat er met mij gebeurde het afgelopen jaar. Ik raakte in een burn-out en wist niet meer wat ik met mijzelf aan moest. Toen ik langzaam weer een beetje opkrabbelde bedacht ik me dat het wel wat zou zijn om t-shirts te ontwerpen die bijdragen aan je mentale gezondheid. En zo gebeurde het.

Op dit moment heb ik vier designs, maar ik werk aan nog meer! 🙂Wil je graag een shirtje bemachtigen? Ze zijn hier te koop voor €25,- inclusief verzending!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *