Het is altijd een ‘dingetje’ bij thuiskomst van een mooie reis: al die foto’s op je telefoon en camera. Ik ben er meer dan eens schuldig aan geweest dat ik er niets mee deed, behalve dan de foto’s over te plaatsen op mijn computer. Meer gebeurde er niet. En ‘even’ een fotoalbum maken betekent meestal: urenlang frutten met een programmatje om er iets van te brouwen. Been there, done that.

Tóch wil je natuurlijk wel iets met je foto’s doen, ik schreef er wel eens eerder over in dit blog. Nu kreeg ik de kans om een aantal van mijn reisfoto’s te printen in een wel heel toffe setting: als retroprints!

De fotofabriek heeft namelijk een hele toffe collectie om vanuit te kiezen: fotoboeken, wanddecoratie, kaarten, agenda’s én dus retroprints! Op de website kon ik makkelijk een aantal mooie reisfoto’s van onder andere Marokko, Japan en Zweden uploaden en klaas is kees. Een instant retrolook!

retro foto's bestellen

En zo ging ik aan de slag om de leukste en mooiste foto’s uit te zoeken… gelukkig werkte de software goed mee en was het zo gepiept! Uploaden… en klaar! Ik kon zelfs mijn foto’s nog bewerken én ik kon er toffe stickers aan toevoegen. Nu is het elke dag een feestje bij het wakker worden! Dan zie ik telkens de foto’s van al die geweldige dagen weg.

retro foto's bestellen

Zelf ook een setje prints bestellen? Op de website van de Fotofabriek bestel je voor slecht €4,99 acht retro foto’s!

Lees ook: 3 x creatief om je reizen nooit meer te vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *