In december veroverde ik samen met vriendin Kristy de snelweg naar Parijs. Het zorgt altijd voor een hoop hilariteit in de auto. Zwaaien naar voorbijgangers, keihard meezingen met de muziek en gezellige tussenstops met croissants en madeleines. Zoals ieder jaar de traditie is, raakt de tank altijd gevaarlijk leeg en moeten we zoeken naar het dichtstbijzijnde tankstation. En ieder jaar roep ik ‘Dat doe ik dus echt niet weer! Volgende keer tank ik op de Péage‘. Dat riep ik voor het eerst in 2016. Je leest wat er van gekomen is: helemaal niks. Dus omarm ik mijn tankskills en zorg ik er elke keer weer met liefde voor dat het tanklampje aanhoudend blijft branden. Tot dan we dan letterlijk pruttelend het station du pompe (Dit is geen Frans, maar het klonk wel leuk!) op rijden. Want het is weer Disney tijd!

Deze trip was een hele korte maar wel een érg smakelijke. Naast dat we alle attracties langs gingen, proefden we ook de lekkerste hapjes die er verkrijgbaar zijn in het park. De vier beste deel ik met jullie!

Marshmallow met chocolade en kokos
Terwijl we wachten op de Kerstparade wipten we naar binnen bij Cookies Kitchen. Dat hadden we beter niet kunnen doen, 5 minuten later stonden we buiten met een zakje koekjes. O.a. dus deze schattige Mickey spek met chocolade en kokos. Nomnomnom.

Mickey koekje met chocolate chip
De andere vondst was een ‘simpel’ maar erg smakelijk koekje met stukjes chocolade. Ik kon niet wachten om hem op te peuzelen, toen ik me bedacht dat ik daar natuurlijk wel een foto van moest maken. Eén hap eruit, maar you get the idea, toch?

Koffie met kastanjeroom, slagroom, kerstsprinkles én een chocolaatje on top. 
Ik ben echt een koffie liefhebber en toen ik deze op de menukaart zag staan dacht ik ‘Ja. Hebben.‘ Dus, die bestelde ik. Ja, ik had ook zo mijn twijfels over kastanjes in mijn koffie maar het was een hele lekkere combinatie! We bestelden deze bij Victoria’s Home-style restaurant.

en dan het áller-áller-állerlekkerste: een Mickey wafel met gerookte zalm en roomdille saus. Dit was serieus echt to die for! Als ik nu weer naar de foto kijk dan krijg ik spontaan weer honger. Maar ook echt. Deze wafel was verkrijgbaar bij Victoria’s Home-style Restaurant en had meerdere varianten. O.a. met nutella, vast ook super lekker! We moesten er wel lang voor wachten, want de zaak opende pas om 14.00 u. We hebben staan trappelen voor de deur en toen ze openden namen we het beste plekje bij het raam, met een prachtig uitzicht op het kasteel. Dus de hele ambiance er omheen maakte die wafel extra lekker.

Nu snap je wel dat dit een heerlijk dagje uit was naar Disney. Met volle maagjes reden we tot diep in de nacht naar huis. In onze bedjes droomden we nog lang over al het lekkers in die o-zo leuke Mickey vorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *