Harry Christmas!

Eindelijk kon het gaan gebeuren dit jaar: een eigen échte kerstboom kopen. Eindelijk genoeg plek in huis en eindelijk voelt Kerst echt weer eens gezellig in mijn eigen huisje. Voorheen woonde ik veel te klein voor een fatsoenlijke boom en deed ik het maar met gezellige lichtsnoeren en mini nep boompje.
Ik ging bijna stuiterend naar de bomenboer, opzoek naar dé boom. Uiteraard dacht ik niet aan het formaat van mijn auto en kocht ik de boom die ik het volste en mooiste vond. Zo dumpte de medewerker de boom op m’n winkelwagen en duwde ik ´m, een beetje benauwd, naar de auto.
Degene die mij goed kennen weten dat ik een soort rijdende winkel-van-sinkel ben en dus vrijwel altijd van alles in heb liggen. Koffer met schmink, sokken, lege flessen. Ja, en daar moest ik dus ook nog een boom in zien te proppen. Na een aantal pogingen lukte het met de bank plat en met het puntje van de boom gezellig voorin. (Lekker die dennengeur, zo’n geurzakje was niet meer nodig)

Toen ik terugreed en meelalde met de kerstmuziek begon het ook nog eens te sneeuwen. Dat was echt genieten!

En toen begon het allerleukste: de boom optuigen! En dit jaar wilde ik goed uitpakken met een heuze Harry Potter gethematiseerde kerstboom. Zie hier wat ik gedaan heb:


Hogwarts logo; gekocht in Orlando in The wizarding world of Harry Potter
Vliegende sleutels; plastic (van een oude verpakking) geknipt en met Edding-stift getekend.
Hedwig als piek; Life en Garden

Een look-a-like van de Fort Anglia (Harry Potter and the Chamber of Secrets)
The Hogwarts Express en mini kerstbal; Action
The sorting hat; 3d-geprint door mijn broer Jochem.


The Deathly Hallows; ook 3d-geprint door mijn broer.


Een ander soort sleutel. (Efteling USB-stick)

Kerstbal met hert (patronus); Xenos.

Wees creatief met wat je vindt, want er is zóveel! Ik geniet er in ieder geval enorm van, zo gezellig!

Have a happy christmas!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: